pondělí 31. března 2014

SGG - 8. týden

Hlavním tématem tohoto týdne budou sídla a osídlení (což koresponduje i s tématem seminární práce). Prezentace na gis.zcu.cz vysvětlují geografii sídel obecně, geografii města (především různé vlastnosti a vývojové fáze městského osídlení) a také tzv. teorie lokalizace neboli to jakým způsobem jsou sídla rozmístěna a diferencována v závislosti na poskytovaných a požadovaných službách.
Budu se samozřejmě těšit na vaše metodiky. Jejich bodové ohodnocení se objeví v příslušné tabulce, komentáře na blogu nebo jako poznámky v tabulce. Hodnocení očekávejte zhruba do týdne, abyste mohli začít pracovat na vlastním hodnocení.

Jsme za polovinou semestru. Už jste si zřejmě přivykli tomu, jak předmět SGG probíhá, ale stále je čas na změny. Máte-li nějaké nápady, připomínky nebo komentáře, diskuze (například pod tímto příspěvkem) je vám k dispozici.

2 komentáře:

  1. Dobrý večer, asi by bylo vhodné, přidat odkaz, na staré stránky předmětu do sekce studijní materiály pod hlavičku SGG. Ten kdo neví, že stránky Geomatiky sloužily pro tento předmět, může postrádat staré přednášky.
    V. J.

    OdpovědětVymazat