pátek 8. listopadu 2013

Hodnocení předmětu POK

Na základě vašich požadavků je k dispozici tabulka s bodovým hodnocením a případnými komentáři. Bude také umístěna jako permanentní odkaz v levé části blogu.

15 komentářů:

  1. Děkujem za změnu z grafu na tabulku, myslím si že je to super. Každý ví jak je na tom s body a pokud nemá plný počet má tam komentář. Za tohle velký palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,

    jelikož nenajdu kam spolužáci odevzdávájí rešerši zdrojů, posílám odkaz na svoji práci tady:
    http://home.zcu.cz/~ebelai77/reserse_zdroju_EBelai.pdf

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, tak se příště zeptejte spolužáků...

      Vymazat
    2. Dobrý den,

      bylo uz preci pred pulnoci.. neslo by dat na blog tema: Odevzdavani, aby vsichni hned nasli kam psat komentare k te odevzdane uloze??

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,
    chtela bych se zeptat, co neni jasno v mych zahranicnich zdrojich??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Našel jsem jen dva, zbytek byl odkaz na webové stránky s jednotlivými produkty, přičemž počet regulérních zdrojů je napsaný v zadání úkolu (viz Průvodce předmětem).

      Vymazat
    2. chtela bych se tedy zeptat, jak to ovlivni hodnoceni cele vysledne seminarni prace? Kdyz zdroje nejsou v poradku, tak v tom pripade ani seminarni prace jiz nemuze byt v poradku?

      Vymazat
    3. To máte samozřejmě pravdu, že pokud nebudou v pořádku zdroje, nebude správně ani celá práce. Ale nikde není napsáno, že zdroje nemůžete doplnit, právě proto chci odevzdávat rešerši, aby nedošlo k podobným nedorozuměním po odevzdání práce.
      Za doplněnou rešerši samozřejmě už body nedostanete, ale zajistíte si body za výsledný text seminární práce.

      Vymazat
    4. mam tam 5 zdroju, ktere se tykaji, odborných clanku, e-book, odborný clanek s casopisu a diplomka i kdyz pocet cizojazycnzch zdroju je jen 2, porad je to spatne?

      Vymazat
    5. Cituji z průvodce předmětem...
      ...Použito bude minimálně 5 odborných zdrojů (knihy, články z odborných časopisů, příspěvky z konferencí; nikoli manuály, tiskové zprávy, propagační materiály, popularizační články, prezentace, Wikipedie apod.), z toho minimálně 4 cizojazyčné dokumenty a minimálně 1 kniha...

      Vymazat
    6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  5. Dobrý den,
    všiml jsem si, že mám za rešerši zdrojů 0 bodů. Stržený bod za pozdní odevzdání je samozřejmostí a že jsem si špatně přečetl zadání je rovněž moje chyba. Nechápu ale komentář "Příliš zúžené téma"... Zřejmě jsem si špatně vyložil naší konzultaci nad výběrem tématu. Mohl byste mi to, prosím, nějak více objasnit, ať můžu dát věci do pořádku do výsledného článku. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V názvu příspěvku uvádíte, že se bude jednat také o generování z databáze. K této části jsem žádné zdroje nenašel. Navíc by asi polovina zdrojů neměla pocházet ode mě...

      Vymazat