úterý 9. května 2017

SGG - 11. týden

Geografie cestovního ruchu byla zvolená jako poslední probíraná geografická disciplína z několika důvodů. Jednak prezentace je poměrně krátká a stručná, což jistě ocení ti, kteří právě finišují se zápočtovými úkoly nejen v tomto předmětu. Dále cestovní ruch velice úzce propojuje dříve probrané pasáže socioekonomické geografie (obyvatelstvo, města, dopravu…). A za třetí se blíží prázdniny, tedy období cestování a turistických aktivit.

Zkuste do diskuze pod příspěvek zapřemýšlet, kdy by vám vyhovoval termín (termíny) zkoušek.

4 komentáře:

  1. Za sebe navrhuji dva termíny a to 2. 6. (pátek) nebo 15. 6. (čtvrtek). V období od 7. do 12. 6. jsem pryč, takže Vás prosím, abyste v těchto dnech žádný termín nevypisoval.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, 2. 6. bohužel již něco mám, ale 15. 6. mi termín vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  3. Omlouvám se za pozdní vyjádření. Nedovedu momentálně dobře predikovat, jaké termíny mi budou vyhovovat. Nicméně: Termín 16.6. mi vyhovuje. Druhý termín 22.6. jsem v Nečtinech, takže na zkoušku určitě nemohu. Další termín bych v ideálním případě s kolegy určil, až dle úspěšnosti na jiných zkouškách a také samozřejmě úspěchu/neúspěchu na prvním temrínu. Je to možné? Budu také rád, když nám napíšete, pokud to již víte, kdy poslední temrín určitě nebude moci být - například z důvodu nějakých pobytů či konferencí. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak bych to také dělal. Počkáme na výsledky prvních dvou termínů, a pak domluvíme případně další. Termíny o prázdninách zatím nevím, ale předpokládám, že se nějak domluvíme.

      Každopádně bych byl rád, kdyby na první termín přišli všichni studenti.

      Vymazat