středa 15. února 2017

Socioekonomická geografie pro geomatiku (výuka v letním semestru 2016/2017)

Ačkoli v minulém roce bylo avizováno zrušení předmětu KGM/SGG, pokračujeme dál. Bohužel jen ve čtyřech lidech, takže rozvrhovaná výuka se nebude (opět) konat. Místo toho budeme ke společné komunikaci využívat především tento blog a také konzultace (hromadné i individuální), které budou vypisované na základě zájmu studentů.

Na blogu se budou vždy začátkem týdne objevovat informace týkající se výuky v daném týdnu (témata a doporučované materiály).

Na blog byla doplněná aktuální verze Průvodce předmětem. Tento dokument obsahuje základní informace o předmětu - sylabus, seznam studijních materiálů, podmínky zápočtu a zkoušky. Pokud budete mít jakékoli dotazy k tomuto textu, napište ho prosím do diskuze pod tento příspěvek.

Blog (především příspěvky se štítkem SGG a dokument Průvodce předmětem) sledujte ve vlastním zájmu, protože může pro některé studenty představovat jediný komunikační kanál. To samozřejmě neznamená, že není možné se domluvit na konzultaci nebo komunikovat prostřednictvím emailu.

Do nadcházejícího semestru přeji všem studentům mnoho štěstí a získaných znalostí i dovedností.

1 komentář:

  1. Dobrý den, rád bych si vybral lokalitu pro zpracování semestrální práce. Vzal bych si ke zpracování Město Nepomuk. Děkuji Petr Fiala.

    OdpovědětVymazat